2008. május 20., kedd

Munka és egyebek

De miért is ne dolgoznánk, mikor a hétvégi kultúrális körútunk olyan motivációkat adott, logikai bukfenc lenne másként viselkedni...


Hát a vasárnapról túl sokat nem tudtam írni, így nem is tettem. 4 fok volt körülbelül, így a boltba sétálás volt az egyedüli program, amit szabadban végeztem. Egyébként itt a boltok vasárnap délben nyitnak és estig várják a kedves ébredező finn lakosságot.

Ma viszont hétfő van, amikor mindenféle adatbázisokról tanultunk, amikkel egyébként már vasárnap éjjel is kísérleteztünk. Biztos örültek otthon, mert két hardvert is meg kellett szerelniük a laborban :)
No de a lényeg, hogy ma a tréningelés után átsétáltunk az NSN épületbe, ahol van kis termünk foglalva. Hát, hogy tudjunk dolgozni! És az első "hardveridegen" adatbázist sikerült is életre lehelnie a sportcipős kollégának... így este hétig majdnem bent is voltunk ma.
Aztán van itt a szállodában egy mosókonyha, de mire odaértem, sajnos már egy másik vendég megelőzött. Talán majd holnap.

Ez nem volt különösen érdekfeszítő nap, így zárom is soraimat, pár korábban fényképezett képpel...

Itt most nyílik még csak a tulipán:


A belvárosban ilyesmi az este:


És van kis Niagara vízesés is, mivel a város közepén lévő két tó szintkülönbsége 9 méter, így a kis élelmes finnek építettek is oda egy erőművet:

Nincsenek megjegyzések: