2008. május 15., csütörtök

májusi hó platinát ér

Legalábbis ha az esőből indulunk ki. Egyébként nem tréfa, ma havazott itt délben, mire a finn csóka csak annyit mondott, a fenébe, épp most cseréltettem le a téli gumikat... Viszont nem maradt meg a hótakaró, így a fárasztó nap után besétáltunk a városba. A hó akkora sokkot okozott mindannyiunknál kénytelenek voltunk két helyi vendéglátóipari egységet is felkeresni. Aztán immáron bátran térhettünk ismét "haza".

Közben azért sikerült lencsevégre kapni a helyi NSN székház egy részét, sajnos az egész nem fért bele semmiképpen sem.

Egyébként mi meg itt dolgozunk. Nem tréfa tényleg itt van a TietoEnator. Bár ez a hátsó bejáratok egyike, de minket csak ott engednek be. )egyébként belül tök jó, csomó kis iroda van, meg termek, és terek. ÉS van pl minigolf, meg pingpong...)


Holnap, ha nem esik (eső), akkor kilátogatunk a helyi Tampere United és a Lahti labdarúgó mérkőzésre. Állítólag rangadóra. Ez itt érdekes módon ingyenes az NSN/Nokia dolgozóknak. Ahogy még számtalan más helyen is valódi értéke van annak, ha valaki felmutatja az ID badgé-t a fizetéskor. Talán az otthoni emberek is léphetnének valamit az ügyben, Pesten is legyen valami...

Nincsenek megjegyzések: