2008. május 17., szombat

Éjszakai portya

Pénteken, azaz most már tegnap ismét résztvettünk a fontos tréningeken, bár ezúttal nem terheltek minket túlzottan. Viszont az eddigi legkellemesebb személyi edzőt utalták ki délutánra.
Úgy döntöttünk ideje összeszedni a hét tapasztalatait és dönteni a hogyan továbbról, így rögtönzött örsi gyűlést hívtuk össze. Itt voltak medvék is, miattuk sajnos 21h után félbe is szakítottuk igencsak gyümölcsöző társalgásunkat, s megindultunk az éjszakába.

Egy egyetemi szórakozóhelyre tartottunk - legalábbis egyik okítónk útmutatása szerint - amiről kiderült, echte éjszakai bár. Volt pár jól szituált ajtónálló, aki sajnos egyikünk nem megfelelő, s úriemberhez méltatlan sportcipője miatt sajnos megvonta a bizalmat az illető fizetőképességétől.

Mi pedig jó kollégák révén nem engedtünk a kísértésnek, s nélküle nme zuhantunk a bűn sötét bugyraiba.
Aztán voltunk még a szokásos helyünkön, de a 8%-os sörike fogyasztása közben egy hölgyike kezdett duruzsolni egyikünk fülébe valamit ékes finn nyelven, miközben dörgölőzött, s ilyesmik. Talán jobb, hogy sosem tudjuk meg micsoda obszcén dolgokat mondhatott, de miután kéjesen mosolyogva távozott asztalunktól, mi is olajra léptünk. A sokk hatása alatt tértünk be utunk következő állomására, innen meg már a záróra vetett ki testéből bennünket.

Még kicsit sétálgattunk a városban, s hihetetlen mennyiségű oorkarikás leánykát és még több alkoholmámorban úszó finn figurát (mindkét nem) láttunk eltámolyogni minden irányba.
Hazaúton még találkoztunk a szálloda melletti ipari övezetben két nyúllal. Nem, nem ittunk túl sokat, tényleg két nyúl volt.
Most viszont 3 óra, tehát viszlát a hétvégén:)

És van éjszakai sötétség is itt. S aki mást mond, az hazudik...

2 megjegyzés:

Unknown írta...

...és aki ilyet mond :) Ez copyright-os!

Marci írta...

hát igen, nem tagadom, Tőled való:)