2008. június 5., csütörtök

NSN internal news

Sokat kellett várni rá, de végre behajították a követ a vízbe... A kis hullámok hozzánk már elértek, mivel itt több a tó, így itt hamarabb érezni. Holnap kihirdetik végre az új managereket Budapesten. A statisztikás engem pl nem igazán izgat, de egykori - és talán leendő :) - állomáshelyem az NVS új nagy embere már annál inkább!
Talán érdemes is lenne a visszatérésemen gondolkodni... Mindenestre én már hetekkel ezelőtt szurkolói nótát költöttem, de sajnos megkért ne tegyem közzé, míg a végeredmény meg nincs. És ugye egy managerrel nem jó újat húzni:)
Szóval két dolgot szeretnék kérni tőle, így ismeretlenül is:
- ha egyszer úgy hozza a sors a főnököm lesz, ne feledje a múltat ;)
- és jaj a legyőzötteknek :)

Persze a többi résztvevőnek is gratulálok, jó lesz majd tapasztalatnak a következő interjún. Valahol ;)

Megj.: Holnap a szerkesztőség leközli a lelkesítő székfoglaló ódát.

Itt egyébként nem történnek ilyen izgalmas dolgok, a jövő héten a product managementtel elmegyünk kolbászolni. Mármint black pudding-ot enni, ami egy finn kolbászfajta, vmi lekváros dolog is kerül valahogy a képbe... meglátjuk.

AMúgy meg kiválasztották az első 3 munkánkat, aminek az elkészítésében részt kell vállalnunk. Hogy ez a rész kiscicányi, vagy oroszlánnyi lesz, az még kérdés. Mindenesetre elkezdtem a refactorálás első fokát a második legterjedelmesebb programblokkon még korábban, szóval jó lenne hétfőre újra fordíthatóvá tenni...

So ist das Leben, avagy "a ...ba, Kalap úr"



képarchivumunkból:
naplemente az NSN épület tetejéről éjfélhez közeledve

testbench szoba a 3. emeleten a TE épületben

NSN secret, removed by NSN Security Office, US.

Nincsenek megjegyzések: