2008. június 4., szerda

munkanap, mely éjfélig tartott

Ma még kivételt tehetek, hisz történt is valami velünk, meg nem is ment a munka rovására. Meghívtak minket még korábban, egy szauna event-re, ahova mind a heten - mint a gonoszok - mennünk kellett. Igen, kicsit úgy éreztük ez amolyan púp a hátunkra. 15-24 óráig szaunázni a top product managementtel HLR és charging oldalról... hát nem ígérkezett sétagaloppnak. Azért persze ott voltunk időben.
Itt a szauna és a hozzátartozó terem illetve konyharész szintén a legfelső emeleten található akárcsak otthon. Viszont itt kicsit mások az adottságai. a konyha óriási, a fotelek kényelmesek, dönthető háttámlával, a kilátás a tóra néz, van órási laposTV, meg bazi nagy hangrendszer méteres hangfalakkal... És ez...:


Egyébként mint megtudtam, itt is volt egyszer egy kis gond a szaunában, és emiatt már csak éjfélig tarthatnak a bulik. Egyszer egy finn csóka hazafelé kissé részegen nem tudott kijutni a főbejáraton - ahol csipogtatni kell és egy gombot megnyomni - mivel a csipogtatás kiment a fejéből (munkaidőben nem kell, ez meg hajnalban volt).
Szóval a biztonsági kamera felvételeiből, amit másnap minden jelenlévőnek meg kellett néznie, kiderült, mintegy 70-szer nyomta meg a gombot, ami olyankor sipol egyet, aztán mivel az ejtó nem nyílt, elkezdte ököllel verni (üveg), de mikor ez sem ment, akkor meg bebokszolt a tűzjelzőbe, amire persze minden ajtó kinyílt, így szépen ki is szabadult. Élelmes :) Volt kis ejnye-bejnye, de nem volt ám ez az otthoni szőrszálhasogatós, gyomorfelforgatós dolog, mint mikor szegény pesti fiúk csínytevéseitől volt hangos az épület...
No mindegy, a lényeg hogy két szaunahelyiség van, így lehet külön meztelenkedni a lányoknak, meg A TEREMTÉS KORONÁINAK. Az egyik szauna óriási ablakai a jakuzziteremre nyílnak, aminek a másik oldala is üveg és a tóra néz...


Gergeli külön megkért, ezta képet tegyem fel róla, mert eddig még csak ferde hajlamú maszkosként ismerheti a kedves olvasó, illetve a következőket üzeni, idézem:
"Hát most inkább ülnék otthon, hogy a nyomorult SIP headereket nézegessem?! .ur.a unalmas tesztelni azokat. Üdv az otthoniaknak! Hahaha"


Egyébiránt még hallhattunk pár becsmérlő szót a románokról, jaaaa nem is... a svédekről, csak a párhuzam ugye... Szóval hogy el akarták lopni a télapót, hogy nem is lappföldön lakik, hanem a kietlen svéd tundrán, meg hogy a svédek még szaunázni sem képesek, ergó nem emberek, hiszen újságot mennek be olvasni. Hát igen, kemény ellentétek feszülnek itt egymásnak. De végső aduként még ott volt ugye Ericsson...

Szauna után a város teljes lakosságának örömet okozott kis csoportunk, de legalábbis a női részhalmaznak, mivel kimentünk a teraszra ejtőzni kicsit

Mint látható egyentörölközőben vagyunk. Mivel itt ugye a szauna így néz ki: törölköző, eldobható borotvák, fésűk, samponok, tusfürdők, hajlakk, arcszesz, hajszárító, stb... Hát igen.

Egyébként a többi része kb úgy zajlott a munkamegbeszélésnek mint otthon:


Kemény, melós hetek ezek, na. Nincs mit többet erről beszélni.

Nincsenek megjegyzések: