2010. november 12., péntek

Elmaradások

Mostanában nem nagyon volt időm írni. Augusztus 18-tól :) Azóta mindig ilyen-olyan okokból adódóan nem volt időm, ihletem, akármim. Vagy (általában) nem történt semmi érdemleges.
Ez mondjuk ma sem változott egyetemlegesen. De lássuk mit tudok felidézni az elmúlt időszakból...
- Lajos nem szereti a whiskey-t. Meg a whisky-t sem. Többet nem is adok neki :)
- Az egyik srácnak egy felvételi beszélgetés végén mondtam, most kérdezzen ő bármit, talán tudok rá válaszolni, ha érdekli vmi. Nos mit kérdezett? Nos? Azt kérdezte hogy kell Budapestet kiejteni, mert olvasta egy könyvben és kíváncsi...
- Finnországban már volt pár cm hó a héten, de elolvadt természetesen. Annyira még itt sincs hideg azért.

- ismét sok időm van, így végigjátszom az összes stratégiai játékomat, meg megnézem az összes pár éves filmemet. (ilyenkor van az a nyirkos, fos idő itt, amiben semmi kedve az embernek kimozdulnia)
- új csoportba kerülök nemsokára, a változatosság gyönyörködtet ugye. biztos jó lesz, vagy ki tudja, majd lavírozok, mint eddig ;)
- manilai kedves ismerőseimmel társalogtunk a minap a névnapokról (is), s kiderült náluk nincs ilyen egyáltalán. Okos dolog, nem kell se virág, se bon-bon ;)
- ja és tegnap utaztam a finn metróval életemben először, enélkül nem hagyhattam volna el ezt az országot, most már nincs miért maradnom :)
- ünnepi libapecsenye

Nincsenek megjegyzések: